acz-logo

AERO CLUB ZEELAND

Zweefvliegen, Happy Hour met BBQ (ACZ leden)

zaterdag 24 september 2022

16:00 tot 18:30 uur
Inschrijfperiode
donderdag 8 september 2022 t/m dinsdag 20 september 2022
Inschrijving te annuleren tot
dinsdag 20 september 2022
Clubgebouw
Aantal deelnemers
minimaal 15

End Of Summer BBQ, Happy Hour en Zweefvliegen.

happyhour-1

Een ongebruikelijke dag voor een Happy Hour maar wij wilen een gezellige en actieve dag organiseren.

We zullen beginnen met zweefvliegen, als je hiervoor inschrijft zal vooraf een stukje theorie worden gegeven.

Deelname aan het zweegvliegen kost €55 en het betreft een sleepstart.

in de week voorafgaand aan deze dag zullen de deelnemers aan het zweefvliegeneen mail ontvangen met het programma en indeling Bij voorkeur proberen wij alles in de middag te plannen zodat het aansluit op de BBQ.

aansluiten houden we de Happy Hour (deze keer op zaterdag) met een BBQ welke word aangeboden door Aeroclub Zeeland.

De BBQ zal doorgang vinden als er minimaal 15 leden (exclusief partners) deelnemen.

Als je niet deelneemt aan het zweefvliegen ben je van harte welkom om aan te melden voor de BBQ tijdens de Happy Hour.

Hopend op een gezellige opkomst,

Het bestuur ACZ,